L'Informatiu: L'Informatiu 10/07/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 10/07/2018

10/07/2018 00:29:15
L'Informatiu 10/07/2018 L'Informatiu 10/07/2018
L'Informatiu 10/07/2018 00:29:15 10/07/2018
Sinopsis

L'endemà de la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra, el president de la Generalitat diu que es pot parlar d'inici de diàleg però no de negociació. Torra admet que la trobada és un bon punt de partida però assegura que tots dos estan en posicions molt allunyades pel què fa l'autodeterminació. L'efecte immediat de la trobada és que Pedro Sánchez està intentant que hi hagi una primera trobada de la comissió bilateral abans no acabi juliol.

A més s'ha començat a tancar un calendari de reunions. La primera serà aquest dijous, a Madrid, entre la vicepresidenta Carmen Calvo i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

Els socialistes catalans creuen que s'ha evidenciat que estem en una nova etapa de desgel. Esquerra considera que No hauria de ser notícia que dues persones parlessin, Ciutadans que va ser una trobada entre dos socis d'investidura i els comuns diuen que qualsevol nova etapa, per tancar-se, haurà d'incloure un referèndum. Per la CUP només els autonomistes estan contents i el PP creu que els independentistes practiquen l'apartheid.

Els exconsellers de la Generalitat Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn ja són camí de la presó de Zuera, a l'Aragó, on faran nit abans de continuar el viatge, demà, fins al centre penitenciari de Lledoners. És el mateix centre on hi ha Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Un dia més, hem de parlar de calor, que es nota especialment a les comarques de Ponent, on les piscines municipals són un bon remei...D'altra banda, els veterinaris alerten que cada any atenen gossos per cops de calor, que es poden evitar treient-los a passejar a primera hora del matí i mullant-los amb aigua.

Ja és oficial. El migcampista Àrtur és el primer fitxatge del Barça per la propera temporada. Firma per 6 anys i el traspàs es podria enfilar fins els 40 milions d'euros. Focus compartit amb el tècnic de Bèlgica, Robert Martínez. Avui a Balaguer ho tenen tot preparat per veure si el seu fill il·lustre col·loca la selecció belga a la final del Mundial.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán