Les notícies de les 16h de l'Informatiu del dimecres 3 de juliol
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 3/07/2019

Les notícies de les 16h de l'Informatiu del dimecres 3 de juliol

Disponible hasta 21-02-2222

03/07/2019 00:11:56
L'Informatiu 2 - 3/07/2019 L'Informatiu 2 - 3/07/2019
L'Informatiu 2 - 3/07/2019 00:11:56 03/07/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Josep Borrell, el futur responsable de la política exterior de la Unió Europea, assegura que aquesta nova responsabilitat NO li donarà més força per combatre l'independentisme. Respecte a la petició del ministeri d'exteriors de tancament de les delegacions catalanes a l'estranger, Borell insisteix que envaeixen competències i són instruments de difusió de l'independentisme. El govern català diu que com a ministre, Borrell no ha parat d'encendre focs.

Un cop tancat el repartiment de poder a Europa, Pedro Sánchez torna a centrar-se en obtenir els suports necessaris per a la seva investidura. Una elecció que veu com a més factible després que Pablo Iglesias hagi obert la porta a revisar les seves condicions

Els preus de l'habitatge a tot Catalunya han crescut el doble que les rendes familiars els últims anys. Ja es destina prop del 43 per cent dels ingressos a pagar el lloguer, i el preu dels pisos nous se situa en els 4 mil 500 euros per metre quadrat, un 9 per cent més que l'any passat.

Temporers, Ja n'hi ha més d'un centenar que dormen al ras al Centre Històric de LLeida. Una situació que no és nova però l'associació de veïns i comerciants denuncia que n'hi ha més que altres anys i diu que tornen les molèsties. La Paeria ha posat en marxa un pla de xoc per a atendre'ls i dilluns habilitarà un refugi perquè es puguin dutxar i amb una cinquantena de places per dormir.

L'Espanyol ha estat l'equip més matiner en començar la pretemporada, amb les primeres revisions mèdiques i físiques. Pendents encara de les possibles sortides de Borja Iglesias o Mario Hermoso, els espanyolistes preparen el retorn a Europa. En canvi l'Argentina de Messi ha dit adeu a la Copa America després de ser superada pel Brasil.

Brasil és el primer finalista de la Copa Amèrica després d'eliminar aquesta matinada, amb polèmica, l'Argentina de Messi. Una nova decepció per l'albiceleste i pel '10' del Barça... que ha explotat contra l'arbitratge al final del partit.

Prop de 400 festivals se celebraran aquest estiu a Catalunya.... i alguns dels més destacats engeguen aquesta setmana.... com el Cruïlla, a Barcelona, o el Vijazz Penedès. D'altres ja estan en marxa, com el Jardins de Pedralbes, que avui rep una de les veus més admirades: la cantant londinenca JOSS STONE, considerada en el seu moment "nena prodigi" del soul britànic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán