L'Informatiu: L' Informatiu Cap de Setmana - 22/04/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L' Informatiu Cap de Setmana - 22/04/2018

22/04/2018 00:26:15
L' Informatiu Cap de Setmana - 22/04/2018 L' Informatiu Cap de Setmana - 22/04/2018
L' Informatiu Cap de Setmana - 22/04/2018 00:26:15 22/04/2018
Sinopsis

Quarta copa del Rei consecutiva pel Barça. Els blaugrana van golejar anit el Sevilla 5 a 0 amb una gran exhibició de joc. Els de Valverde es van treure l'espina de la Champions i confien en fer el doblet amb el títol de lliga.

Andrés Iniesta va ser el gran protagonista de la nit. A més d'aixecar la Copa, el capità va ser el millor jugador d'una final que es va convertir gairebé en la seva festa de comiat. Iniesta va marcar un gol, va marxar aclamat pel públic del Wanda i se'l va veure força emocionat a pocs dies perquè es faci oficial que deixa el Barça a final de temporada.

L'afició blaugrana va tornar a xiular a l'himne d'Espanya. Els seguidors del Sevilla, en canvi, el van cantar per contrarestar la protesta. Abans del partit la policia va requisar samarretes grogues amb lemes independentistes.

El termini per investir president de la Generalitat acaba d'aquí a un mes. En cas contrari les eleccions es convocarien de forma automàtica. Després de 3 candidats i un ple d'investidura fallit, la majoria independentista haurà d ha explicat què faran les pròximes setmanes.

Avui vigília de Sant Jordi parlarem de llibres. I veurem l'interès que desperten les novetats sobre creixement personal. Una temàtica que, per cert, apareix en molts títols autoeditats.

I els canadencs Arcade Fire van tocar anit al Palau Sant Jordi. Ho van fer en plena gira del seu últim treball, Everything Now. Un cop més van demostrar la potència del seu directe sobre l'escenari.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán