L'Informatiu: L'Informatiu - 06/06/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 06/06/16

06/06/2016 00:28:06
L'Informatiu - 06/06/16 L'Informatiu - 06/06/16
L'Informatiu - 06/06/16 00:28:06 06/06/2016
Sinopsis


Comença una setmana clau per l'estabilitat del govern de la Generalitat que ha de convèncer a la CUP que retiri l'esmena a la totalitat que ha presentat als pressupostos i que han de passar el seu primer examen dimecres. Els anticapitalistes analitzen ara les propostes que els ha fet arribar Economia i demà decidiran si la retiren. Aquest matí, el vicepresident Junqueras ha dit que no hi haurà noves ofertes als cupaires i descarta noves eleccions al Parlament si no hi ha pressupostos nous.

Destacarem les declaracions del ministre de l'Interior en funcions comparant els fets de Gràcia amb episodis de kale borroka al País Basc i serem a la Ciutat de la Justícia on les dues noies de la plataforma "Barcelona amb la selecció" que van se agredides dissabte a Sant Andreu, han presentat denúncia a la fiscalia. El portaveu de la plataforma agraeix la solidaritat que ha arribat de tots els partits i àmbits de la societat barcelonina i insisteix en que els partits d'Espanya es veuran en pantalles gegants a la ciutat.

Els mossos d'esquadra han detingut 13 persones acusades d'haver estafat prop de 600 mil euros a persones grans fent-se passar per revisors del gas. Actuaven a tot Catalunya, aprofitant-se de l'edat i vulnerabilitat de les víctimes per forçar-les a pagar revisions inexistents. En un dels casos, li van estafar 41 mil euros en 41 pagaments diferents.

Els més de 300 mil musulmans que viuen a Catalunya han començat avui el Ramadà. Durant 30 dies no podran menjar, beure ni mantenir relacions sexuals des de la sortida fins a la posta de sol. Una tradició amb la que busquen purificar-se i ser més a prop de Déu. A l'Informatiu us expliquem com ho viuen, i els preparatius pel sopar, l'àpat amb que la família es reuneix per trencar el dejuni del dia.

L'Espanyol presenta Angel Gómez com a director esportiu per a les tres pròximes temporades. Sevillà de 39 anys, treballa al club des de 2011 i somia fer un equip molt competitiu. Ha dit que aquesta setmana fitxaran el nou entrenador, però no ha volgut confirmar si serà Quique Sánchez Flores.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán