Informatiu Balear: Informatiu Balear - 20/06/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 20/06/13

20/06/2013 00:25:04
Informatiu Balear - 20/06/13 Informatiu Balear - 20/06/13
Informatiu Balear - 20/06/13 00:25:04 20/06/2013
Sinopsis

Maria Antònia Munar ha negat haver cobrat comissions en l'operació urbanística de Can Domenge, tal com l'acusa qui va ser el seu home de confiança, Bartomeu Vicens. Miquel Nadal ha reconegut que van donar un tracte de favor a la promotora, però ha dit que Munar no en sabia res.

El 95 per cent dels alumnes balears han superat les proves de selectivitat. La nota mitjana de la prova d'accés a la universitat ha estat de 6,7.

Protesta dels sindicats de l'ensenyament contra el decret de llengües. Coincideix amb el dia en què els centres han de lliurar l'esborrany en el qual expliquen com aplicaran el decret.

D'aquí a només 3 dies Ciutadella esclatarà amb el primer toc de flabiol, el dissabte de Sant Joan. El caixer senyor, Simó de Olivar Vivó, aquests dies entrena en el club hípic de Migjorn, d'on sortiran una vintena de cavalls que participaran en les colcades de Sant Joan.

Rudy Fernández i Sergi Llull ja són campions de la lliga ACB. Els jugadors balears han estat clau en la temporada del Reial Madrid de bàsquet, tot i que no tant en el partit final.

Demà comença un dels estius més llargs de les darreres dècades. Serà una estació típica. La primavera que deixam enrera ha estat més freda i plujosa del que és habitual.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano