Gent de paraula -  Jaume Sanllorente
Gent de paraula  Jaume Sanllorente

"Gent de Paraula", el programa d'entrevistes que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rep aquesta setmana el periodista i fundador de...

16/06/2011 00:29:05
Recomendado para mayores de 16 años
Jaume Sanllorente Jaume Sanllorente
Jaume Sanllorente 00:29:05 16/06/2011
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

"Gent de Paraula", el programa d'entrevistes que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig, rep aquesta setmana el periodista i fundador de l'ONG "Sonrisas de Bombay".

L'any 2003 un viatge a l'Índia li va canviar la vida després de visitar un orfenat a Bombai que estava a punt de tancar i deixar al carrer 40 nens de la casta dels "intocables", la més pobre del país. Jaume Sanllorente va tornar a Barcelona, va deixar la seva feina de periodista, es va desprendre i vendre tot el que tenia i va recaptar fons per anar a salvar-los, creant l'ONG "Sonrisas de Bombay".

Avui dia viu a l'Índia i més de 5.000 persones es beneficien dels projectes que s'han creat en aquesta ONG. D'aquella experiència en va sortir el llibre "Sonrisas de Bombay, el viaje que cambió mi destino". Aquests dies és a Catalunya impartint diverses conferències i presentant la seva primera novel.la "La canción de la concubina" on s'introdueix en el tràfic humà i la prostitució a les Filipines.

Cristina Puig parlarà amb ell de tota aquesta experiència que li va canviar la vida.

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán