El Rondo | La Lliga s'acaba - RTVE.es
El rondo  La Lliga s'acaba

Atents als darrers moviments de la taula classificatòria i a l’imminent mercat de fitxatges, els tertulians d’El Rondo fan un repàs de la campanya...

Disponible hasta 28-10-2019

20/05/2019 00:48:20
La Lliga s'acaba La Lliga s'acaba
La Lliga s'acaba 00:48:20 20/05/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

Atents als darrers moviments de la taula classificatòria i a l’imminent mercat de fitxatges, els tertulians d’El Rondo fan un repàs de la campanya futbolística i informaran quines seran les noves incorporacions de cara al curs vinent.

La crítica situació del Madrid i els rumors que envolten al futur de la banqueta del Barça compartiran protagonisme en un programa que també s’ocuparà de l’Espanyol i del Girona, tot repassant els darrers mesos dels clubs catalans. La final de la Copa del Rei, que pot adjudicar-se el Barça per cinquè cop consecutiu, és un altre dels temes protagonistes, així com la resta de l’actualitat esportiva.

La tertúlia esportiva de ‘La 2’ compta, com sempre, amb els millors col·laboradors: a l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya, Sergi Mas, Enric Bayón i l’exjugador d'handbol Enric Masip.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán