Continuarà - 20/12/11
Continuarà...  Continuarà - 20/12/11

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música,...

20/12/2011 00:27:04
Continuarà - 20/12/11 Continuarà - 20/12/11
Continuarà - 20/12/11 00:27:04 20/12/2011
Sinopsis

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny

La cartellera de Nadal no només està plena de pel¿lícules infantils i familiars, en aquestes dates s'estrenen també excel¿lents títols plens de risc i tensions al límit. Aquesta setmana "Continuarà" ens recomana un seguit de pel¿lícules pels amants del bon cinema.

"Drive" de Nicholas Windin Refn, amb la que va guanyar el premi a millor direcció en el Festival de Cannes, està a mig camí entre el thriller dels 80 i un sensual cinema d'autor.

Una de les darreres estrenes és "El Havre" del finlandès Aki Kaurismaki, aquest director ens proposa una història parca en paraules però amb molta força a nivell visual. Protagonitzada per Marcel Marx, un escriptor reconvertit en neteja botes que viu a El Havre, a qui li canvia la vida quan coneix a un nen emigrant de l'Àfrica.

I la última recomanació és "The Yellow Sea" un extraordinari thriller procedent de Corea del Sud. Potser el millor film presentat al Festival de Sitges, on va guanyar el guardó de millor direcció.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán