Cinc dies a | L'ESCAC - RTVE.es
Cinc dies a...  L'ESCAC

'Cinc dies a... ' coneix el dia a dia de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, un centre educatiu encarat a preparar l'alumnat...

Disponible hasta 21-02-2222

19/11/2019 00:24:50
Recomendado para todos los públicos
L'ESCAC L'ESCAC
L'ESCAC 00:24:50 19/11/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Cinc dies a... ' coneix el dia a dia de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, un centre educatiu encarat a preparar l'alumnat de manera teòrica i pràctica en la realització de productes audiovisuals, incloent-hi les competències necessàries per a la seva comercialització.

Enguany l'Escola de Cinema de Catalunya, l'ESCAC, celebra els seus primers 25 anys d'història. Amb motiu d'aquest aniversari, un equip de programa hi hem estat cinc dies observant què hi passa, qui hi treballa i qui hi estudia. En aquest documental veurem rodatges als platós i també a exteriors. Per això hem anat a Cervera on un grup d'estudiants que estan a punt d'acabar la carrera ha gravat algunes seqüències del seu primer gran projecte cinematogràfic.

Participem en una classe de direcció d'actors, veiem com es construeix un decorat, com es fa una classe pràctica o què és una càmera russa. També coneixerem l'opinió de directores i directors de cinema en actiu que fan classe habitualment en aquest centre. A més, sabrem com funciona la productora ESCAC FILMS, que finança alguns projectes de curtmetratges dels estudiants més destacats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán