Aquí parlem: Política exterior de la Generalitat | RTVE Play
Aquí parlem  Política exterior de la Generalitat

03/03/2012 00:29:54
Política exterior de la Generalitat Política exterior de la Generalitat
Política exterior de la Generalitat 00:29:54 03/03/2012
Sinopsis

El programa se centra aquesta setmana en la política exterior de la Generalitat amb motiu del viatge d'Artur Mas al Marroc.

Aquesta setmana el President de la Generalitat ha viatjat al Marroc acompanyat dels consellers Francesc Xavier Mena, Lluís Recoder i Josep Maria Pelegrí i de 200 empresaris, la delegació més nombrosa que ha acompanyat un president, amb la missió d'ajudar a la internalització de les empreses catalanes per superar la crisi.

Per parlar de la política exterior de la Generalitat Lluís Falgàs ha convidat els diputats Mireia Canals de CIU i portaveu de la comissió d'Acció Exterior i de la Unió Europea del Parlament i Albert Rivera de Ciutadans. Amb ells repassarà l'opinió que té el Parlament sobre si la visita del President de la Generalitat a d'altres països serveix per reactivar l'economia, si els catalans són prou coneguts fora i si Catalunya ha de tenir ambaixades i representació pel món.

D'altra banda, "Aquí Parlem" també analitzarà la preocupació que està generant el dèficit de l'estat espanyol que ha anunciat el govern de Rajoy, per si obligarà a fer més retallades.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán