Aquí parlem: Marian Muro | RTVE Play
Aquí parlem  Marian Muro

14/04/2012 00:29:06
Marian Muro Marian Muro
Marian Muro 00:29:06 14/04/2012
Sinopsis

El periodista Lluís Falgàs repassarà amb la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro, els temes que afecten al turisme català, com l'ocupació, l'anomenat Eurovegas, la situació de les estacions d'esquí ara que s'acaba la temporada, l'increment de turistes russos i la confirmació de que un dels principals operadors turístics rus posarà un vol setmanal entre Moscou i l'aeroport de Lleida-Alguaire durant la propera temporada de neu.

Marian Muro, llicenciada en dret, abans d'ocupar el seu actual càrrec va ser durant 16 anys gerent de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges.

D'altra banda, "Aquí Parlem" analitzarà el Ple Extraordinari sobre els efectes de la crisi als serveis públics que ha tingut lloc aquesta setmana al Parlament de Catalunya, on s'ha tractat l'actual escenari de la crisi, les polítiques per reactivar l'economia i el pacte fiscal. En el Parlament també s'ha parlat aquesta setmana dels pressupostos generals de 2012 de Madrid on s'han retallat 27.300 milions d'euros per complir amb el 5,3% del dèficit.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán