Wonderland Ràdio 4

Wonderland

Dissabte i diumenge de 15.00 a 16.00 hores. Dilluns de 01.00 a 02.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 25 de novembre 2013

Wonderland - Joan Pahisa, el protagonista del documental GLANCE UP

25 nov. 2013

Avui a Wonderland rebem a Joan Pahisa, el protagonista del documental GLANCE UP. Aquest noi de 27 anys ens explicarà la seva passió per l'esport i ens mostrarà com es viu la vida des de un metre d'alçada. Pahisa ens ensenya amb el seu esperït de superació que tot és possible. Amb la seva historia mostrada en el documental, el Joan vol contribuir en el procés de normalització de la situació de la gent de talla baixa i ajudar a crear una federació esportiva destinada a aquest col·lectiu.

A PROPOSTES MERAVELLOSES la Montse Soto ens explica l'homenatge que retra el músic Jordi Savall a la seva companya inseparable, la soprano Montserrat Figueres, en motiu del segon aniversari de la seva mort. Amb més de 40 anys de carrera, Savall recordarà a Figueres aquesta nit a L'Esglesia Santa Maria del Pi en un concert centrat en 'El llibre vermell de músiques de Montserrat', dins de la nova temporada del cicle 'So original'.

A L'HORA DEL TE, amb Carmen Alcaraz i el Martí Sans, un jove professional català que treballa a cavall entre l'art i el màrketing i és tot un referent dins el sector gastronòmic, farem una 'mirada' per la gastronomía. La representació dels aliments ha sigut una constant des de les primeres civilitzacions, artistes de totes les èpoques han fet evolucionar un subgènere com és el bodegó fins arribar al dia d'avui on la fotografia ha rellevat al llenç. És per això que aprofitarem aquest viatge d'imatges per averiguar si veritablement el menjar entra pels ulls.

Finalment, A AIXÒ ÉS ART? la Pilar Sampietro ens apropa a les noves tendències d'arts plàstiques i visuals. Colors, frescura, idees pretencioses i talents emergents que tot plegat, ens faràn preguntar si això és art.

veure més sobre "Wonderland - Joan Pahisa, el protagonista del documental GLANCE UP" veure menys sobre "Wonderland - Joan Pahisa, el protagonista del documental GLANCE UP"

Els últims 1.215 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios