Món possible   Món possible - 10 de febrer de 2018 10/02/2018 56:30

Amb el secretari de Migracions de la Generalitat, Oriol Amorós, fem balanç del Programa Català de Refugi, un any després de la seva posada en marxa. Amorós reconeix que la situació política a Catalunya dificulta el dia a dia, per la intervenció dels comptes de la Generalitat. També els atemptats de l'estiu passat a Barcelona i Cambrils han obligat a reorientar alguns projectes.

Ens visiten Naima Hamami i el Habib Luizi, del sindicat Unió General Tunisiana del Treball, i abordem amb ells els drets laborals dels migrants, tant quan es troben en trànsit com quan arriben a la seva destinació.

Aquest dissabte és jornada de mobilitzacions a tot Espanya contra la precarietat laboral, en complir-se 6 anys de la Reforma Laboral del PP, que -- segons denuncien els sindicats-- ha comportat la pèrdua de drets laborals i ha empitjorat les condicions de treball. Ens fixem a les reivindicacions dels treballadors del sector carni, obligats a fer-se falsos autònoms de falses cooperatives, amb Montse Castanyer, del sindicat COS a Osona i portaveu de la plataforma "Càrnies en lluita".

Món possible
Más opciones