Llibres, píxels i valors   Llibres, píxels i valors - 6 de setembre de 2019 06/09/2019 24:59

La Setmana un estímul cultural i prescriptiu que reuneix al voltant de l'Avinguda de la Catedral, el bo i millor de la cultura del llibre. 37ena edició de La Setmana per projectar, inspirar i aportar novetats. Una cita consolidada per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió. Deu dies intensos amb Convidat Especial, La Ràdio de la Setmana, La Nit de la Setmana i presentacions de novetats literàries i culturals. L'objectiu: reivindicar la lectura com a mitjà de llibertat d'expressió.

Entrevistem Joan Sala, president de La Setmana, que ens parla del Premi Trajectòria a Margrit Lömker i Oriol Serrano, de la distribuïdora Les Punxes pel seu compromís empresarial i personal amb el món del llibre. I s'afegeix un Premi Especial per destacar la tasca de Cavall Fort en favor de la lectura, la defensa del català i la consciència de país. 58 anys d'una revista que ha creat i consolidat nous lectors.

Joan Sala, president de la Setmana, també destaca la proposta de La Primera Biblioteca Personal amb la idea de fer emocionar el més petits amb la lectura, un fet que els ajudarà a ser més creatius i adoptar riquesa de paraules, coneixement, pensament, tolerància i més llibertat.

Tercer any de la Trobada d'Agents Estrangers que organitza La Setmana amb l'Institut Ramon Llull. Editors i agents literaris estrangers als que els presenten la literatura catalana de manera directa i personalitzada. Més de 400 reunions del 10 al 13 de setembre. Joan Sala, president de La Setmana també destaca els itineraris literaris, els aniversaris de diverses editorials i commemoracions al voltant de figures com Teresa Pàmies, Joan Brossa, Ricard Salvat o Robert Saladrigas.

Llibres, píxels i valors
Más opciones