Econòmix   Econòmix - 8 de juliol de 2019 08/07/2019 55:39

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Carles Moslares, degà de l’IQS School of Management, ha comentat la menor contribució de la indústria en l’economia espanyola en favor del sector serveis, tot allunyant-nos de la recomanació de la Unió Europea conforme la indústria ha de representar el 20% del PIB. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 9 de juliol Foment del Treball organitzarà una jornada sobre la Prevenció de Riscos Laborals i la seva incidència en la pròpia relació laboral; ha anunciat que dijous 11 de juliol la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona farà un taller sobre anàlisi de dades i machine learning; i ha divulgat que divendres 12 de juliol l'INE publicarà l'Estadística de Transmissions de Drets de la Propietat referents al mes de maig passat.

A continuació a la Tertúlia, Eloi Noya, expert en finances digitals i col·laborador de l’Institut d’Estudis Financers, i Isidoro Sánchez, director tècnic de la companyia experta en comunicacions intel·ligents Numintec, han analitzat la seguretat de les criptomonedes i la revolució digital ara que Facebook ha anunciat que llançarà al mercat la seva pròpia moneda digital “Libra”, que ha despertat la preocupació d’organismes reguladors internacionals. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group a Amposta. Avui hem proposat feina per treballar com a soldador/a en una empresa ubicada a l'Aldea, municipi del Baix Ebre (Tarragona) amb un sou brut anual entre els 15.000 i 20.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de les pèrdues de la Sareb, el banc dolent en el que es van col·locar els actius immobiliaris tòxics de les entitats financeres rescatades. I finalment a Món Immobiliari, Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ha explicat qui són els propietaris dels habitatges a la ciutat de Barcelona i si realment existeixen grans grups privats com ara els fons d'inversió que controlen l’oferta d’habitatge.

Econòmix
Más opciones