Econòmix   Econòmix - 13 de maig de 2019 13/05/2019 55:28

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, en Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, ha comentat la Directiva europea sobre l’eficiència energètica dels edificis. A partir del 2021 totes les noves construccions que es facin a la UE hauran de ser edificis amb un consum energètic gairebé nul. Tot seguit a l'Agenda econòmica Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 14 de maig l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Índex de Preus de Consum (IPC) referent al mes d'abril19; ha anunciat que des d'aquest dimarts 14 a divendres 17 de maig Fira de Barcelona, en el seu recinte de Gran Via, acollirà el Saló Barcelona Building Construmat; i ha divulgat que dijous 16 de maig la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà el curs "La fiscalitat de les retribucions en espècie com una eina per millorar la renda líquida dels treballadors".

A continuació a la tertúlia,  Pep Garcia, president del Consell Acadèmic del Club de Màrqueting de Barcelona, i Jordi Tomàs, director de màrqueting de Cooltra, han analitzat la transformació del mercat de treball i del sistema educatiu, segons les conclusions d'una taula rodona acabada d'organitzar pel Consell Acadèmic del Club de Màrqueting de Barcelona "Talent vs Coneixement". Durant la tertúlia s'ha destacat que les empreses han de ser flexibles i evitar encasellar a les persones alhora d'oferir una formació continuada als seus professionals. A mitja tertúlia hem presentarem l'oferta laboral de l'Econòmix de la mà d'Adecco.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’un frau a la Seguretat Social: una dona ha cobrat durant 23 anys la pensió del seu pare mort a l’any 1996. I a Món Pime, Sonia Caballero, directora d'Operacions d'Excelvit Wellness, ha tractat la inversió en una fórmula innovadora que permet millorar la regeneració i funcionalitat de l'organisme.

Econòmix
Más opciones