Econòmix   Econòmix - 20 de maig de 2019 20/05/2019 54:59

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Elena de la Campa, directora de Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de la patronal PIMEC, ha comentat la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea conforme els Estats de la UE han d’obligar sempre a que les empreses implantin el Registre horari. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 22 de maig l'Institut Nacional d’Estadística publicarà els Indicadors d'Activitat del Sector Serveis referent al passat mes de març; ha anunciat que dimecres 22 de maig la patronal Foment del Treball organitzarà una jornada per abordar els problemes mentals des de l'entorn psicosocial: la depressió; i ha divulgat que dijous 23 de maig la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona iniciarà el curs "Programa sobre anàlisi i planificació econòmica-financera".

A continuació a la Tertúlia, Josep Lladós, professor i subdirector d’investigació dels Estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya, i Flavio Comim, professor d’economia de l’IQS Business School, han analitzat la globalització, la pèrdua de poder adquisitiu de les classes mitjanes i la pobresa. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Hajar Ech-Chaouy, consultora de de Manpower a Badalona. Avui hem donat feina per treballar com a tècnic de manteniment industrial.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de la morositat que pateix el Banc Santander. I finalment a Món del Bé Comú Míriam Porres, responsable de RSC de Grup Sorigué, ha tractat l’aplicació de l’economia del bé comú en grans empreses.

Econòmix
Más opciones