Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 16/08/19 - 1ª hora 16/08/2019 15:03

Nou dels 147 migrants que continuaven a bord de l'OPEN ARMS han estat evacuats a l'illa de Lampedusa per motius mèdics. El ministeri de l'Interior italià continua sense donar permís al vaixell de l'ong catalana Proactiva per atracar al port, tot i que comencen a sorgir veus crítiques dins el mateix govern italià i sis països europeus, entre els quals Espanya, s'han mostrat disposats a acollir part dels rescatats.

Parlem dels atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils quan aquest cap de setmana es compleixen dos anys. Parlem de les victimes, dels avenços que hi ha hagut en quant a intel.ligència policial i del turisme, que sembla plenament recuperat.

La Universitat de Barcelona es manté com la única universitat de l'Estat que figura entre les 200 millors universitats del món segons el conegut com a rànking de Xangai.

En esports comença la lliga de primera divisió amb el partit que enfrontarà el Barça amb l'Athletic Club. L'Espanyol no jugarà fins diumenge contra el Sevilla. L'Espanyol per cert s'ha desfet del Luzerna suís i s'ha classificat per l'ultima ronda prèvia de l'Europea League.
 

Cataluña Informativos
Más opciones