Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 03/07/19 1ª hora 03/07/2019 14:58

El govern trasllada la seva reunió a Manresa, l'endemà de la concentració independentista a Estrasburg a la que no va assistir finalment l'ex president Carles Puigdemont per evitar el risc de ser detingut a França. Unes 10.000 persones van protestar pel fet que el Parlament Europeu es constituís sense els electes Puigdemont, Comin i Junqueras. Mentrestant el Tribunal Constitucional ha sentenciat que l'aplicació del 155 a Catalunya va ser correcta.

A l'Audiència de Barcelona continua avui el judici a 6 joves acusats de violar per torns una menor a Manresa el 2016. La fiscalia els atribueix abús i demana per ells penes d'entre 10 i 12 anys de presó. Els acusats han negat els fets. Avui declara la denunciant i alguns testimonis. A Manresa ahir 300 persones es van manifestar per condemnar aquest cas.

L'atur baixa de 14mil persones el mes de juny a Catalunya. Tant govern com sindicats insisteixen en assenyalar la precaria qualitat dels llocs de treball que es creen.

A Reus avui s'ha de repetir el ple de nomenament de Carles Pellicer com alcalde. El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha anul.lat el del 15 de juny perquè els tres regidors de la CUP no havien promès ni jurat la Constitució i per tant NO se'ls pot considerar regidors.

En l'ambit esportiu l'Espanyol torna avui a la feina amb l'inici de la pre-temporada.
 

Cataluña Informativos
Más opciones