Terra Verda: Reciclem els medicaments

Reciclem els medicaments ( 29 maig)

Els medicaments que llencem a les escombraries poden tenir un impacte ambiental molt negatiu a la natura. Per això és molt important que els recollim a part i els dipositem allà on cal: és a dir, al contenidor blanc que trobem a totes les farmàcies.

Terra Verda: Estalvi en l'abundor ( 22 maig 2010)

Estalvi en l'abundor (22 maig)

Les pluges d'aquests darrers mesos, abundants i ben repartides pel territori, ens han deixat unes reserves d'aigua amb un valor inestimable. Però cal ser conscients que el fantasma de la sequera ens continua amenaçant, i per això hem d'estalviar ara, des de la tranquil·litat que dona gaudir d'uns embassaments plens i uns rius inflamats.

Terra Verda - Dels abocadors al reciclatge

Dels abocadors al reciclatge (15 maig) repetició

La recollida selectiva de residus és una de les millors accions que podem dur a terme a favor del medi ambient, i a Catalunya d'un temps a aquesta part estem avançant molt en aquest àmbit.

Terra Verda: Turisme a la natura

Turisme a la natura (8 maig)

El turisme és un sector cabdal de l'economia catalana, doncs representa el 11% del PIB del nostre país. Però, el model turístic que s'ha anat imposant al llarg dels anys a bona part del nostre territori, i molt especialment a la costa, ha generat un fort impacte ecològic i paisatgístic, amb la conseqüent pèrdua de qualitat ambiental.

Terra Verda: La bici a la ciutat

La bici a la ciutat (1 maig)

L'èxit de la bici urbana ha posat de manifest la voluntat ciutadana d'apostar per un altre model de mobilitat: més net, saludable i sostenible. Però la manca de carrils bici segregats de les voreres i el incivisme d'alguns usuaris del servei han fet que la convivència entre els ciclistes i els ciutadans no sigui sempre respectuosa.

Terra verda és una sèrie de divulgació ambiental que proposa una reflexió sobre la capacitat que tenim per modificar l' entorn que ens envolta.
 [+ info]
Vols compartir amb els espectadors del TERRA VERDA els teus gestos a favor del medi ambient? Posa't en contacte amb nosaltres 

Programa de documentals sobre medi ambient i ecologia. El objectiu és analitzar les relacions que les persones estableixen amb el seu entorn més immediat.

Terra Verda