Raül Díaz ens explica...

 

 La tele sempre m'ha apassionat, per això al “Memòries de la tele” m'ho passo tan bé com un nen. Poder veure com van començar els grans genis de la televisió o quins programes van deixar emprenta en tots nosaltres no és una feina, és un plaer.
 

Per produir el programa ens hem de tancar als arxius de Televisió Espanyola i buscar cintes, i més cintes, i més. Sempre em sorprenc de veure com evolucionen les persones amb el temps, com han canviat les modes, com canvien els decorats o les actituds. Amb el temps, tot és diferent, tot excepte una cosa, l'emoció que sento com a espectador quan em poso davant de la tele i premo el botó per encendre-la.
 

“Memòries de la tele” és un programa per a totes les persones que senten passió per la televisió, però també és un espai per a aquells espectadors que senten nostàlgia del seu passat, de la seva infantesa i per als qui volen comprovar com, amb recursos limitats, es feia  televisió amb una imaginació il·limitada. A mi, aquells precursors que ens van ensenyar a fer tele em tenen meravellat.

l'equip

Part de l'equip que va fer un especial del "Memòries de la tele" en el que hi va intervenir Júlia Otero.

cercador

Ja podeu buscar tots aquells continguts que desitjeu tornar a veure. Únicament has d'escriure el que busques en el camp "Cercar vídeos"  i clica "cercar"

Cercar vídeos

Vols dir-nos quelcom? escriu al nostre e-mail

altres fotos

L'equip del "Memòries de la tele" després d'entrevistar a Rosa María Calaf, la nostra prestigiosa periodista internacional i viatgera per l'Extrem Orient.

Espacio reservado para promoción
cid:825