Enlaces accesibilidad
Fins al 30 d'octubre

El Sónar reuneix 300 artistes i un centenar de propostes

  • Del 27 al 30 d'octubre, dos festivals en un: Intel·ligència Artificial i Música d'una banda i Sónar CCCB per l'altre
  • Entre les 61 actuacions musicals destaquen figures com Koreless, Mouse on Mars, BFlecha o Marco Mezquida
  • La feina del DJ anirà a càrrec d'una intel·ligència artificial que punxarà sense assistència humana

Per
El Sónar reuneix 300 artistes i 100 de propostes

El Sónar torna aquest dimecres a Barcelona. Ho farà amb una edició molt particular amb més d'un centenar d'activitats conferències, workshops, documentals i càpsules audiovisuals i també, amb més de 300 artistes.

El Sónar reuneix 300 artistes i 100 de propostes | Agnès Batlle

Del dimecres 27 al dissabte 30 d'octubre, dos festivals en un: Intel·ligència Artificial i Música d'una banda i Sónar CCCB per l'altre, amb una programació repartida en diferents espais: L'Auditori de Barcelona, el Poble Espanyol i el mític primer escenari del Sónar en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Actuacions musicals

Entre les 61 actuacions musicals programades destaquen figures com Koreless, Mouse on Mars, BFlecha o el pianista menorquí, Marco Mezquida, que protagonitzarà el primer concert entre un pianista i una Intel·ligència Artificial. Però l'artista de referència en aquest camp, serà sens dubte, la nord-americana Holly Herndon.

Hi ha 61 actuacions musicals programades

Hi ha 61 actuacions musicals programades

Un Dj molt especial

L'AI and Music S+T+Arts Festival d'intel·ligència artificial i música, organitzat amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), explorarà la interacció entre humans i tecnologia a través d'un programa de 21 propostes musicals, a més de conferències i 'hackatones'.

Holly Herndon, María Arnal i Tarta Relena, Mouse on Mars, Hamill Industries & Kianí del Valle, AWWZ, Nabihah Iqbal and Libby Heaney i Reiko Yamada conformen el programa, a més d'un 'DJ set' a càrrec d'una intel·ligència artificial que punxarà sense assistència humana.

El Sónar reuneix 300 artistes i 100 de propostes

El Sónar reuneix 300 artistes i 100 de propostes

Poble Espanyol

Les nits del 29 i 30 d'octubre se celebrarà l'OFFSónar By Night al Poble Espanyol, que recuperarà el 'clubbing' a càrrec de Nina Kravitz i Laurent Garnier, que compartiran escenari amb artistes de l'escena barcelonina com Ángel Molina.

Activitats sense distància social

Totes les activitats del CCCB i del Poble Espanyol se celebraran sense distància social entre assistents, que han de dur la mascareta en tot moment excepte a les àrees de restauració per consumir, i hauran de presentar el passaport covid UE o acreditar un test d'antígens o PCR negatiu.