Enlaces accesibilidad
A Sabadell

Busquen els autors del robatori fugits després d'una persecució policial

  • Els lladres s'haurien endut material per un valor superior a 200.000 euros
  • Durant la fugida els delinqüents van disparar a la policia

Per
Robatori en una empresa de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els culpables del robatori que s'ha produït la nit de diumenge a dilluns a l'empresa Astepimer, situada a la Zona Hermètica de Sabadell. La policia sospita que alguns dels lladres podrien estar amagats a una zona boscosa a prop de Montcada i Reixac.

Pocs minuts després de dos quarts d'onze de la nit, l'alarma de l’empresa va notificar la presència de moviments sospitosos a l'interior del recinte. Al cap de poca estona, dues furgonetes van abandonar l'edifici destrossant la persiana i fugint de les sis unitats dels Mossos d'Esquadra que es trobaven esperant a la porta de l’edifici. Dos agents van acabar ferits lleus i van causar danys en un cotxe i dues motos del cos. En aquest moment, segons Federació Professional de la Seguretat Pública (FEPOL) els lladres van disparar dos trets a la policia.

Moment de la fugida a l'empresa de Sabadell

Moment de la fugida a l'empresa de Sabadell RTVE.es

Els delinqüents segueixen a la fugida

Tres vehicles del cos policial de Sabadell van iniciar una persecució per trobar als autors del robatori i diverses unitats de les Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra. Primer, van buscar-los per Sabadell, per la Gran Via de la ciutat i per la carretera C-58. Un cop van arribar a aquesta autopista, les furgonetes es van separar, una va fugir direcció Montcada i Reixac i l'altra cap a Barcelona. Segons FEPOL, s'ha recuperat la furgoneta buida sense ocupants ni dispositius mòbils en els voltants de Montcada i Reixac.

Botí superior a 200.000 euros

Pel que fa a l'empresa distribuïdora de telèfons de la marca Xiaomi, on treballa aproximadament una dotzena de persones, es xifra que les pèrdues ocasionades pel robatori poden ser superiors als 200.000 euros. Es creu que els lladres esperaven assolir una fortuna major amb el robatori, ja que dins l'empresa s'han trobat diversos palets amb dispositius que els lladres no van tenir temps a carregar.