Enlaces accesibilidad

Ander Mirambell ens anima a conèixer esports minoritaris

  • Insòlits és el nou docu-reality de TVE Catalunya que condueix l'esportista olímpic de Skeleton Ander Mirambell
  • En aquest espai veiem com diverses persones anònimes s'animen a provar esports que es paractiquen poc
  • Ho veurem a la programació en català de La 2 cada dimecres des del 8 de gener, a les 18h

Per
Insòlits - Ander Miranbell ens anima a conèixer esports minoritaris

Insòlits és el nou programa cultural que estrena La 2 amb l'any nou i que s'emetrà cada dimecres a les 18 h, en català. La passió pels esports més extravagants serveix com a vincle per proclamar un manifest a favor de la il·lusió per viure, dels que s'atreveixen a pensar diferent, dels pioners que ens obren els ulls i de tots aquells que segueixen cegament les seves passions.

Existeixen moltíssims esports al món, però desafortunadament no tots són igual de coneguts. Encara que no tots són tan famosos  com el futbol, el bàsquet, el tenis o la natació. Però, què en sabem del skeleton, el cúrling, el bobsleigho o el rugbi submarí?

Extraordinaris - Jump Master

Extraordinaris - Jump Master


El programa pretén que els esports curiosos, diferents o desconeguts, es visualitzin entre la gent jove i se'n promogui l'activitat física. Ens vol acostar a la cultura, l'esport i els valors que han format grans professionals dins i fora del terreny de joc.

Ander Mirambell: un olímpic a La 2 

El conductor del programa és l'esportista olímpic de Skeleton, Ander Mirambell. Ell busca ments obertes, flexibles i curioses que gosin provar esports que es practiquen poc. Per a trobar gent així d'eixerida, l'Ander surt al carrer i selecciona algú per intercanviar impressions sobre esports minoritaris.

Extraordinaris - Escalada

Extraordinaris - EscaladaUn campió olímpic carismàtic, un jove convidat disposat a passar-lo bé i una experiència única tot gaudint d'un esport per a la gran majoria, inèdit.

Televisión

anterior siguiente