Enlaces accesibilidad

Dolors Montserrat, a 'El Debat de La 1'

  • La nova ministra de Sanitat, Afers Socials i Igualtat fa balanç amb Quim Barnola dels seus primers dies al govern
  • Quim Barnola també entrevista a Albert Botran, diputat de la CUP al Parlament
  • Dijous 15 de desembre a partir de les 23:55 h a La 1

Per
El Debat de La 1 - Dolors Montserrat

Aquest dijous "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, ha viatjat a Madrid per entrevistar en exclusiva a Dolors Montserrat, la ministra de Sanitat, Afers Socials i Igualtat del govern de Madrid. També entrevistarà a Albert Botran, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

En el programa d’avui Quim Barnola ofereix una entrevista en exclusiva amb Dolors Montserrat, la ministra de Sanitat, Afers Socials i Igualtat. Barnola ha viatjat fins a Madrid per fer un balanç amb la ministra dels seus primers dies al govern i per parlar dels objectius futurs del seu departament.

Quim Barnola també entrevistarà a Albert Botran, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya. Amb ell parlaran de la polèmica per la detenció dels cinc membres de la CUP arran de la crema de fotos del Rei.

Els col·laboradors del programa Nacho Martín Blanco, Toni Aira, Toni Bolaño, Xavier Fina i Andrea Mármol analitzaran l'entrevista i abordaran l’actualitat política de la setmana.

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.