Enlaces accesibilidad

Busca l'opi!

Per

TVE Catalunya ha començat una nova iniciativa per a celebrar els seus 50 anys: penjar al web les fotos que els mateixos espectadors es facin al costat d'un dels cartells que anuncien el 50 aniversari del centre de TVE a Catalunya.

Des d'aquesta setmana es poden veure a molts carrers i places els cartells que anuncien els 50 anys de TVE Catalunya. Es tracta dels característics opis. Per a animar els telespectadors a participar en un aniversari que també és seu, TVE Catalunya publicarà a partir de la setmana que ve les fotografies que els espectadors es facin al costat d'un d'aquests opis i els penjarà al seu web TVE.

D'opis n'hi ha instal·lats gairebé cent només a la ciutat de Barcelona. A més, a partir de la setmana que ve també es podran veure arreu de Catalunya les banderoles de la celebració. Tant els opis com les banderoles són de fons blau, el color corporatiu de TVE, i amb la llegenda 50! anys tve Catalunya.

Tothom qui vulgui participar i veure la seva foto al web de TVE Catalunya l'ha de pujar a l'adreça rtve.es/participacio/50anys.