Enlaces accesibilidad
"59 segons" del 11 de novembre

La situació del mercat immobiliari a Catalunya, a "59 segons"

  • Aquest dimarts, 11 de novembre, al programa 59 SEGONS que s'emet en directe des dels estudis de TVE Catalunya a Sant Cugat, es debatran bàsicament dos temes: l'actual moment i el futur d'EUiA i l'actual mercat immobiliari.

Per
59 segons - Jordi Miralles

L'anàlisi i les conclussions de la 5ª Assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa porta els responsables del programa d'aquesta setmana a plantejar-se: quin és el paper d'EUiA dins la coalició amb Iniciativa per Catalunya? I dins del Govern tripartit?

El primer convidat del programa serà Jordi Miralles, coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa. Amb ell dialogarà Maria Casado, la presentadora de l'espai.

De la seva part, el Saló Barcelona Meeting Point ens permet analitzar l'actual moment del mercat immobiliari davant la crisi econòmica. Problemes per accedir a l'habitatge i efectivitat dels ajuts governamentals seran dues de les qüestions que es posaran damunt la taula. Per això rebrem al plató Enric Lacalle, president del Saló Barcelona Meeting Point.

Els col.laboradors del 59 SEGONS d'aquesta setmana seran Jordi Barbeta, cap de Política de La Vanguardia; Pere Cullell, escriptor i periodista; Ricard Fernández Deu, advocat i periodista; Patrícia Gabancho, escriptora; Milagros Pérez Oliva, redactora en cap de El País; i Josep M. Ureta, redactor en cap d'El Periódico.