Enlaces accesibilidad
Documental

RTVE Catalunya emet 'Memòries del doctor Caparrós'

  • El documental rememora i analitza la sèrie d'humor protagonitzada pel recordat actor català Joan Capri
  • A més, durant les festes de Nadal, RTVE Catalunya emetrà la sèrie 'Doctor Caparrós, medicina general'
  • Dilluns, 20 de desembre, a les 18:40h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Doctor Caparrós
Doctor Caparrós

'Memòries del doctor Caparrós' és un documental de producció pròpia de RTVE Catalunya amb direcció i guió de Joan Sella, realització de Xavier Arias, producció d'Ángel Villoria i producció executiva d'Irene Marín.

RTVE Catalunya recupera 'Memòries del doctor Caparrós', un documental que passa revista a la primera sitcom que es va produir a Espanya, 'Doctor Caparrós, medicina general', i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri. A més, des del dimarts, 21 de desembre, fins el divendres, 7 de gener, es podrà veure la sèrie a les 18:45h a La 2.

Capri és considerat com l'actor català de més èxit al segle XX. La sèrie 'Doctor Caparrós, medicina general' es va estrenar a TVE Catalunya el 3 d'octubre de 1979, i va tenir una continuació el 1982 amb el títol 'Doctor Caparrós, metge de poble'. El documental 'Memòries del doctor Caparrós' constata que la sèrie continua molt present en el record de còmics i humoristes catalans com ara Andreu BuenafuenteJosé CorbachoAlbert Boadella o Manel Lucas. Els actors Joan Pera i Carme Sansa, que acompanyaven a Joan Capri a la sèrie, també han desgranat records i anècdotes al documental de RTVE Catalunya.

RTVE

anterior siguiente