Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El musical 'Cantando bajo la lluvia' i el grup Rambalaya, a 'Punts de vista'

  • Judit Martín portarà una selecció de curiositats culturals trobades a les xarxes socials a la secció 'Perles culturals'
  • Divendres, 24 de setembre, a les 19:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
els actors de 'Cantando bajo la lluvia', Manu Guix al piano i Tània Sarrias
'Cantando bajo la lluvia'

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb els protagonistes de 'Cantando bajo la lluvia' i el grup Rambalaya. A més, la secció de la Judit Martín, les exposicions del Tricicle i Balenciaga i les novetats del Festival de San Sebastián.

Divendres Tània Sarrias parlarà amb els protagonistes del musical 'Cantando bajo la lluvia', Iván Labanda, Diana Roig i Ricky Mata i el director Manu Guix, que s'ha estrenat al setembre al Teatre Tivoli. A més, els actors, amb Guix al piano, interpretaran 'Good morning'.

A plató 'Punts de vista' comptarà amb l'actuació del grup de Rhythm & Blues dels anys 50-60, Rambalaya, que tocarà 'Chip on your shoulder'.

Els membres del grup Rambalaya al plató del programa

El grup Rambalaya rtve catalunya

La Judit Martín farà la seva secció 'Perles culturals' on mostrarà curiositats culturals que ha trobat a les xarxes socials i internet. A més, el programa visitarà l'exposició del Tricicle amb Carles Sans, repassarà el Festival de San Sebastián i recorrerà la mostra sobre Balenciaga al Museu del Disseny de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente