Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Alba Molina i la nova obra de teatre de Cesc Gay, a 'Punts de vista'

  • El director presentarà '53 diumenges' amb l'actriu Marta Marco i l'actor Pere Arquillué
  • El programa comptarà amb les seccions de música de Txell Sust i de sèries de Paula Hergar
  • Divendres, 20 de novembre, a les 19:10h i diumenge, 22 de novembre, a les 14:45h a La 2

Per
Alba Molina al plató del programa
Alba Molina a 'Punts de vista'

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb la cantant Alba Molina, el director Cesc Gay i els protagonistes de l'obra '53 diumenges', el grup Ladilla Rusa i la il·lustradora Daniella Martí. A més, les seccions de música i de sèries.

Tània Sarrias parlarà amb la cantant Alba Molina que presenta el seu nou disc 'El beso' i interpretarà la cançó 'Dicen' en directe.

Pere Arquillué, Marta Marco i Cesc Gay al plató del programa
Pere Arquillué, Marta Marco i Cesc Gay

Pere Arquillué, Marta Marco i Cesc Gay amb Tània Sarrias rtve catalunya

De teatre, Sarrias també entrevistarà el director i guionista Cesc Gay, acompanyat de l’actriu Marta Marco i de l'actor Pere Arquillué, protagonistes de l'obra '53 diumenges'.

'Punts de vista' també comptarà amb l'actuació de Ladilla Rusa, el duet que ha revolucionat els últims dies les xarxes amb la presentació del seu nou tema 'A un metro y medio de ti', composat durant la pandèmia. Humor musical per alleugerir aquests dies.

Un moment de l'actuació del duet Ladilla Rusa al plató del programa
Ladilla Rusa

Actuació de Ladilla Rusa a 'Punts de vista' rtve catalunya

La secció musical de Txell Sust vindrà carregada de temes que aportaran una bona dosi d’energia i, a la secció de sèries, Paula Hergar viatjarà fins els Estats Units, Regne Unit i Itàlia amb tres propostes de sèries molt interessants.

El programa també es farà ressò de la campanya #L'últimconcert, una iniciativa que reivindica la crisi en què es troben les sales de concert, i coneixerà la il·lustradora Daniella Martí.

Tània Sarrias asseguda en una cadia al plató del programa
Tània Sarrias

Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' rtve catalunya

RTVE

anterior siguiente