Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El Ballet de Barcelona, a 'Punts de vista'

  • Tània Sarrias també parlarà amb les actrius Mercè Comes i Rosa Andreu, protagonistes de la comèdia 'Vida de peix... sense espines!'
  • El programa comptarà amb les seccions 'El club de lectura' d'Olga Ruíz i la secció de cinema de Desirée de Fez
  • Divendres, 23 d'octubre, a les 19:05h i diumenge, 25 d'octubre, a les 14:45h a La 2

Per
Tània Sarrias a un jardí
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' se centrarà en el Ballet de Barcelona i en l'obra 'Vida de peix... sense espines!'. A més comptarà amb l'escriptora Leticia Sala, les seccions de cinema i 'El club de lectura', l'actuació del cantautor Jere i les millors propostes culturals de la setmana.

Aquesta setmana a 'Punts de vista' els ballarins del Ballet de Barcelona interpretaran un fragment de la peça de dansa contemporània 'Atura' que es representa a la Sala Versus Glòries. Tània Sarrias entrevistarà el director del Ballet de Barcelona, Carlos Renedo, per parlar de l'espectacle i de la situació actual del món de la dansa. 

Sarrias també conversarà amb Mercè Comes i Rosa Andreu, protagonistes de la comèdia 'Vida de peix... sense espines!', que es representa a la Sala Aquarella. I parlarà amb Leticia Sala, coneguda amb el sobrenom de 'l'escriptora de les xarxes', del seu nou llibre 'In real life'.

Sense deixar el món dels llibres, el programa comptarà amb la secció 'El club de lectura', amb la col·laboradora Olga Ruiz, i la Desirée de Fez proposarà les darreres estrenes cinematogràfiques.

A més, 'Punts de vista' descobrirà on és el museu més petit del món i quines són les novetats de la 4a edició del Festival Internacional de Fotografia InCadaqués. També visitarà el Liceu per veure el clàssic Don Giovanni i parlarà de la sèrie policial 'Antidisturbios' de Rodrigo Sorogoyen.

Per acabar, l'actuació del cantautor barceloní, Jere, que torna als escenaris després de set anys de silenci discogràfic.