Enlaces accesibilidad

Punts de vista

Noves seccions i col·laboracions a la nova temporada de 'Punts de vista'

  • El programa cultural, presentat per Tània Sarrias, enceta una nova etapa amb noves seccions com 'Punts de vista al món'
  • Comptarà amb sis col·laboradores: Desirée de Fez, Judit Martín, Paula Hergara, Núria Moliner, Txell Sust i Olga Ruíz
  • Divendres, 25 de setembre, a les 19:10h a La 2

Per
 Tània Sarrias a un jardí
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' rtve

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' estrena una nova temporada amb canvi de dia i horari, a partir d'aquesta setmana l'agenda cultural de RTVE Catalunya s'emetrà els divendres a les 19:10 hores. A més, el primer programa serà en exterior, a la Masia Freixa de Terrassa. Un magnífic espai modernista que donarà llum a la nova etapa.

A la nova temporada, acompanyaran la Tània Sarrias un equip de sis col·laboradores: Desirée de Fez, que farà la secció de cinema; Judit Martín, que seguirà rescatant les seves perles culturals, Paula Hergar, farà la crítica de sèries; Núria Moliner, que ens endinsarà en el món de l'arquitectura, i les dues noves incorporacions, Txell Sust, que portarà la secció de música, i Olga Ruiz, que s'encarregarà del club de lectura de 'Punts de vista'.

Tània Sarrias amb les col·laboradores del programa a un jardí

Txell Sust, Paula Hergar, Desirée de Fez, Tània Sarrias, Núria Moliner, Judit Martín i Olga Ruíz rtve

El programa manté l'essència de la primera temporada, un espai per entrevistes de diferents àmbits de la cultura, música en directe, dansa, reportatges, però amb la incorporació també d'entrevistes via zoom. A més, s'estrenarà una nova secció 'Punts de vista al món' en el qual coneixerem artistes que viuen arreu del món.

Al primer programa Tània Sarrias entrevistarà l'actriu Nora Navas i el músic Sergi Cochs, de la plataforma Actúa Ajuda Alimenta. Una plataforma creada per ajudar a totes les persones del món de la cultura que ho necessiten després de tants mesos sense treballar. 

Sarrias també parlarà amb la coreògrafa Maria Rovira. El sector de la dansa també és un dels més afectats per la pandèmia, tot i que ara comença a ressorgir. De colofó, la seva companyia Crea Dance, ens regalarà una actuació en directe.

'Punts de vista' se centrarà en el Festival de Sant Sebastià, en les exposicions que es reactiven i estrenarà la secció 'Punts de vista al món'. També es reuniran les sis col·laboradores per explicar com es presenta la temporada en cinema, música, sèries, cultura més alternativa, arquitectura i llibres.

RTVE

anterior siguiente