Enlaces accesibilidad
Obrim fil

La identitat de gènere i les noves relacions personals, a 'Obrim fil'

  • El programa parlarà de gènere, agènere, pangènere, cis, binarisme, trans, queer i poliamor
  • Hi participaran com a analistes els periodistes Samanta Villar i Màrius Carol i els sociòlegs Marina Subirats i Miquel Missé
  • Dijous, 24 de setembre, a les 23:05h a La 1

Per
Xavier Sardà al plató d'Obrim fil
Xavier Sardà

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1.

'Obrim fil' debatrà dijous sobre la identitat de gènere: ¿El gènere el marca la biologia o la educació?¿Hi ha més gèneres a part del femení i el masculí? ¿Cal superar la divisió dràstica home-dona que ha imposat formes de vestir, de comportar-se, de viure i sentir? ¿Estem preparats per acceptar-ho o encara som molt intolerants?

Per tractar el tema el programa comptarà amb la parella formada per l'escriptora Bel Olid i l'activista trans Pol Galofre que esperen un fill. En Pol és un home embarassat i no volen assignar gènere al seu bebè.

També hi participarà el traductor i químic, que té una sèrie al canal de Youtube 'Science Queer, Òscar Aznar per parlar de què és ser un queer.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Samanta Villar i Màrius Carol i els sociòlegs Marina Subirats i Miquel Missé. A més, 'Obrim fil' donarà veu a diferents testimonis durant el programa.

RTVE

anterior siguiente