Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Carlos Bardem, Lucía Gil i Amaia Arrazola, a 'Punts de vista a casa'

  • El programa també inclou la secció de cinema de la crítica Desirée de Fez
  • Dijous, 13 d'agost a les 18:10h i diumenge, 16 d'agost a les 14:45h a La 2

Per
Tània Sarrias asseguda al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

La cultura com a entreteniment. La cultura com a bàlsam per aquests dies difícils. El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista a casa', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

El programa 'Punts de vista a casa' recupera aquesta setmana la visita de l'actor Carlos Bardem, la cantant Lucía Gil i la il·lustradora Amaia Arrazola. A més, la secció de Desirée de Fez i les millors propostes de llibres i sèries.

Aquest dijous Tània Sarrias entrevista l'actor Carlos Bardem per parlar de la sèrie de TVE en la que hi participa 'Diarios de la cuarentena', del seu documental 'Santuario' i del que estava fent a casa durant el confinament.

Tània Sarrias també parla amb Lucía Gil, autora de la cançó 'Volveremos a brindar', una de les cançons que es van fer virals durant la quarantena.

El programa també compta amb la il·lustradora Amaia Arrazola per saber com treballava des de casa i amb la secció de la crítica de cinema Desirée de Fez per compartir diverses propostes cinematogràfiques.

A més, el programa entra virtualment al The Covid Art Museum i proposa sèries i llibres per passar millor el confinament.

RTVE

anterior siguiente