Enlaces accesibilidad
Cinc dies a

Aquest diumenge 'Cinc dies a...' ens porta a descobrir les Termes Montbrió

  • Entrarem a un hotel que ofereix una sèrie de serveis relacionats amb les aigües termals
  • Diumenge, 9 d'agost a les 14:55h a La 2

Per
El programa 'Cinc dies a...' visita les Termes Montbrió
'Cinc dies a...' a les Termes Montbrió

'Cinc dies a...' és una sèrie que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. El programa està dirigit per Soledad Gomis.

'Cinc dies a... el programa on s'explica el dia a dia de les Termes Montbrió. Ja sabem que les aigües termals brollen sense solució de continuïtat a un grapat de llocs a Catalunya. Ara bé, fer que arribin en condicions òptimes fins a piscines i instal·lacions on en pugui gaudir la gent ja és més complicat.

Això és el que fan a les Termes Montbrió, a un hotel que ofereix una sèrie de serveis relacionats amb les aigües termals. Veurem d’on surt l’aigua, d’una sèrie de pous situats a un parell de kilòmetres de l’hotel i com canalitzen l’aigua fins a l’Aquatònic, unes grans piscines amb bombolles i sortidors de tota mida.

L'hotel està situat a una antiga finca particular que disposa d’un magnífic jardí on es fan tota mena d’actes i celebracions. Al jardí s’hi cultiven taronges des de fa molts anys i també hi ha plantes medicinals al servei de les cuines de l’hotel.

'Cinc dies a...' a les Termes Montbrió és un capítol de Montserrat Melià i Carol González.

RTVE

anterior siguiente