Enlaces accesibilidad
Dijous 2 de juliol a les 18:35h a La 2

El segon empat consecutiu del Barça, plat fort a 'Fast Fut'

  • El programa repassarà el partit dels blaugranes contra l'Atlètic de Madrid que va acabar amb un 2-2

Per
Albert Font assegut al plató de 'Fast Fut'
Albert Font, presenta i dirigeix 'Fast Fut'

'Fast Fut' és el programa de TVE Catalunya dedicat al món del futbol. L'espai, conduït per l'Albert Font, s'emet els dilluns i els dijous a La 2.

Aquest dijous, 'Fast Fut' se centrarà en l'empat del Barça al Camp Nou i en les prèvies del Reial Madrid-Getafe, Reial Societat-Espanyol i Girona-Saragossa.

Després d'empatar al Camp Nou contra l'Atlètic de Madrid, el Barça segueix sense esvair dubtes. Al 'Fast Fut' d'aquest dijous, Albert Font analitzarà el duel contra els matalassers i l'escassa aportació d'Antoine Griezmann a un equip on estava cridat a ser una de les estrelles.

L'espai també es farà ressò de la prèvia del Reial Madrid-Getafe on els blancs tenen l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge fins els 4 punts al capdavant de la Lliga.

Completarà aquesta versió reduïda del programa l'última hora de l'Espanyol, que no pot fallar al camp de la Reial Societat, i la prèvia del Girona-Saragossa en l'estrena a la banqueta gironina de Francisco, substitut de Pep Lluís Martí que va ser cessat arran de la derrota a Màlaga.

RTVE

anterior siguiente