Enlaces accesibilidad
Divendres 19 d'octubre a les 23:35 hores a La 1

'Ara i Aquí' debat divendres quin és el futur de les pensions

  • Carlos Fuentes entrevista l'economista José María Gay de Liébana i el portaveu de Marea Pensionitas Domiciano Sandoval

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en les pensions dels jubilats. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

Per analitzar el futur de les pensions i debatre si hi ha jubilats de primera i de segona, Carlos Fuentes entrevista l'economista José María Gay de Liébana i el portaveu de Marea Pensionista Domiciano Sandoval. A la grada hi haurà diversos testimonis, des de prejubilats de Telefónica i banca fins a vídues amb pensions mínimes i autònoms. El programa també vol conèixer si hi ha preocupació per part dels més joves.

A més, 'Ara i Aquí' compta com a tertulians amb l'escriptora i periodista Anna Grau, l'analista i consultor econòmic Gonzalo Bernardos, l'advocat i periodista Ricard Fernández Deu i el cantant Antoni Miquel Cerveró 'Leslie'.

RTVE

anterior siguiente