Enlaces accesibilidad
Dimarts 29 de març a les 23:45h a La 2

Xavier Trias, alcaldable de CIU, a "59 Segons"

  • El programa també farà balanç de la Cimera anticrisi i de la guerra a Líbia

Por
premsa---trias

"59 Segons" és un programa dirigit per Francesc Cruanyes i presentat per la periodista Cristina Puig. Un cop emès es pot tornar a veure al web: www.rtve.es/59segons

Xavier Trias, candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Barcelona, serà el convidat, dimarts vinent a "59 Segons", el programa d'entrevistes i debat de La 2 que presenta Cristina Puig.

Quan falta poc més d’un mes per què comenci la campanya electoral, el veterà dirigent nacionalista afronta per tercera vegada la candidatura a la Casa Gran de la ciutat amb els pronòstics més favorables que mai. Xavier Trias confia que aquesta vegada, després de la derrota del tripartit a la Generalitat, les urnes li permetin portar endavant el canvi que ell preconitza per Barcelona.

Les possibilitats que això passi, les seves esperances personals i l'articulació del seu programa de govern, així com el seu futur en cas que no guanyi, seran objecte de les preguntes de Cristina Puig i dels analistes del programa.

La cimera anticrisi i la situació a Líbia, també a debat

L’actualitat de la setmana també passa per l’èxit o el fracàs de la Cimera Catalana contra la Crisi, celebrada aquest divendres al Palau de Pedralbes i amb la que el president Mas aspira a liderar el camí de sortida de la crisi econòmica a Catalunya. I, d’altra banda, a Líbia, la intervenció militar aliada no sembla fer desistir Gaddafi en el seu empeny a recuperar les zones controlades pels rebels. Moltes veus consideren que la guerra iniciada al país nord-africà (que l'ONU limita a una operació per protegir la població civil) presenta molts interrogants i poques seguretats. Dit de manera breu, es coneix quan ha començat però no se sap quan acabarà.

De tot això en parlarem amb els nostres analistes habituals, que aquesta setmana seran: Joan Tàpia, periodista i membre del consell editorial d'El Periódico; Pilar Rahola, periodista, escriptora i columnista habitual de La Vanguardia; Àlex Sàlmon, director d'El Mundo-Catalunya; Patrícia Gabancho, periodista i escriptora; Antoni Segura, catedràtic d’Història Contemporània de la UB; i Rafael de Ribot, director d'El Singular Digital.

RTVE

anterior siguiente