Enlaces accesibilidad

Gemma Nierga estrena cafè d'Idees amb Artur Mas i José Montilla

  • L'onze de setembre Artur Mas José Montilla els convidats
  • Podeu seguir l'entrevista al Periscop i al Twitter de Ràdio 4
  • L'entrevista começará a les 8:20

Per
tve

Demà, Diada Nacional de Catalunya, estrenem un 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga, entrevistes d'actualitat amb persones que tenen coses a dir. Com Artur Mas o José Montilla que demà, 11 de setembre, prendran cafè a Ràdio 4 amb Gemma Nierga, que els proposarà una conversa tranquil·la, intensa, amb nervi.

 tve

La primera entrevista de demà pretén ser una invitació al diàleg, a establir ponts, perquè pensem que asseguts fent un cafè, podem trobar molts punts en comú. Hem volgut trencar el format tradicional de convidats que venen als estudis i per això hem buscat un escenari que convidi a la conversa, a la reflexió, i res millor que asseure's fent un cafè, al barri de Sant Martí, on hi ha Ràdio 4 i on hi ha la Sala Beckett, que ens ha obert les portes, per convertir-lo en un cafè d'idees!

 tve

El programa el Matí a Ràdio 4 continuarà des dels estudis de RNE a Catalunya amb doble tertúlia conduïda pel director del Matí a Ràdio 4 Ramon Castelló en un primer tram amb el catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona Andreu Mayayo i el consultor en comunicació Carles Fernández amb la intervenció telefònica del catedràtic de Filosofia política i social del País Basc Daniel Innerarity. I en un segon tram tindrem anàlisi a l'estudi amb la politòloga Gemma Ubasart i el professor d'oratòria Fernando Carrera.

Radio

anterior siguiente