Enlaces accesibilidad
La Felicitat programa de Ràdio 4 dirigit per David Escamilla

La Felicitat

Per

Dirigit i presentat per David Escamilla

Sots-director: Gerard Cadevall

Cada setmana coneixerem d'aprop vides singulars d'homes i dones que han apostat per LA FELICITAT, tot i ser plenament conscients que l'existència no sempre és un plàcid camí de flors...

Els nostres protagonistes ens explicaran com treballen i com defensen la seva personal i intransferible manera de ser feliços, afrontant els moments difícils i les inevitables adversitats.

Però en cada conversa també hi serà present un "expert", un coach, psicòleg o filòsof que ens ajudarà a passar de les anècdotes concretes a les categories més generals, aportant perspectives diverses, dades, estudis i, en definitiva, una mirada crítica i lúcida que ens ajudarà a comprendre una mica millor en què consisteix aquest miracle que anomenem "estar vius".

La prestigiosa empresa de productes de cosmètica 100% natural, ALQVIMIA, cada setmana ens aportarà coneixements i suggerències pràctiques per poder assolir la felicitat a través del fràgil equilibri que hi ha entre la cura del nostre cos i la cura de l'esperit.

Desitgem retrobar-nos cada setmana amb tu per fer junts aquest apassionant viatge a la recerca de la felicitat... Vols venir?"

Radio

anterior siguiente