A la segona hora, la Mar Villanueva i l’Ana Córdoba, que ens han actualitzat com anava la venda de roses i les signatures de llibres, destacant l’afluència de públic i la gran varietat d’obres que es poden trobar en aquesta diada tan especial.
També hem tingut a la Carme Ruscalleda ens ha portat per Sant Jordi les últimes novetats culinàries dos suggeriments molt especials: de carn, ens proposa un tall de vedella ideal per compartir entre dos: el T Bone, un tall típic de la cuina americana que ha quallat a casa nostra, sobretot en les cartes de molts restaurants. Pel que fa a l’aviram, destaca la pularda, alimentada en el tram final amb farina de llet perquè la seva carn sigui encara més fina i infiltrada de greixet exquisit.
A més, la Cristina Brondo en la seva secció de Sant Jordi ens ha presentat l'autora i directora Cristina Clemente i l'actor David Bagès, que protagonitzen "Lapònia" al Teatre Condal. L'obra, escrita per Clemente i Marc Angelet, planteja amb humor i diàlegs punyents qüestions sobre les il·lusions i l'educació, a partir d'una trobada familiar nadalenca a Finlàndia.