En Directe a Ràdio 4   Xai pel dilluns de Pasqua amb Carme Ruscalleda 19.05.2021 16:01

Carme Ruscalleda ens proposa cuinar Xai, braons, cuixa (tallada en 3 trossos) o espatlla (talla pel mig) per aquest dilluns de Pasqua Granada.

Avui l'Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna, ens ha fet una llista llarguíssima començant pels nabius que ara comencen la temporada i són molt dolços. També arriben els primers préssecs vermells i d'aigua de Tarragona. I també anotar mongetesespàrrec blanc...

Amb tot això la Carme Ruscalleda ens proposa una melmelada de nabius, una menja d'estiu amb mongeta verda, patates i pastanagues per perfumar un oli i cuinem Xai per aquest dilluns de Pasqua granada, festiu a Barcelona i altres ciutats. Cal comprar o braons, cuixa (tallada en 3 trossos) o espatlla (talla pel mig) afegir-hi àpid, pastanagues, cebes, 20 grans de pebre negre, 2 fulles de llorer i un litre d'aigua i un d'oli. Quan és cobert, hi posem un paper sulfurat una olla amb tapa i quan arrenca el bull mantenir a foc lent durant dues hores. Servir-lo amb una picada de juliandre, julivert i panses. Per menjar amb patata bullida, puré o fins i tot en entrepà.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones