En Directe a Ràdio 4   'Lloritos' amb tomàquets verds de Carme Ruscalleda 30.06.2021 25:29

La recepta que ens proposa Carme Ruscalleda és 'El llorito' un peix que tot i el seu aspecte de peix tropical pels seus colors, és ben mediterrani.

Com cada dimecres a dos quarts de dotze arriba l'hora de la cuina d'autor i de conèixer els productes de temporada en el seu millor moment i que tenen millors preus. L'Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna, ens proposa avui una icona de l'estiu: Melons i préssecsCarme Ruscalleda recorda que encara que en trobem tot l'any al mercat ara ens vénen més de gust, són refrescants com a entrant amb crema freda o amb pernil o per postres. També ens recorda que cal fer "pedagogia" dels valors del préssec perquè a Catalunya en el futur s'arrencaran plantacions de préssec per la poca demanda.

La recepta que ens proposa la Carme Ruscalleda és 'El llorito' Un peix que tot i el seu aspecte de peix tropical pels seus color, és ben mediterrani. Ara n'arriba d'Arenys de Mar o de les Balears, on és apreciadíssim. No és fàcil trobar-lo a la peixateria, perquè és un peix més de restauració, però proveu de fer la comanda al vostre peixater de confiança. La Carme ens proposa fer una recepta senzilla de lloritos amb pa amb tomàquet i tomàquets verds.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones