­ ­ ­ ­
­ ­ ­ ­

Al darrer programa de 59 Segons...

vídeoVeure vídeo 59 segons - Debat de joves

El jovent s'implica i es queixa que el 15-M no avanci més

 

Rebem sis joves, nois i noies diferents que ens expliquen que cadascú, des del seu lloc de treball o estudis, s'impliquen més dels que sembla en la política i la vida social. Tot i les perversions que denuncien, la majoria de joves creuen en el joc democràtic i en el funcionament del sistema. Comparteixen els missatges del moviments com el del 15-M però els sap greu que els indignats no hagin aconseguit un discurs més coherent i menys testimonial.

A 59 Segons hem rebut...

vídeoVeure vídeo 59 segons - Alícia Sánchez

S.Camacho: "El dret a decidir seria la llei electoral"


La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha tornat a rebutjar la Llei de Consultes que impulsa el govern de CiU. "Durant 23 anys CiU no s'ha donat cap presa a elaborar una llei electoral i ara s'ha tret de la màniga una llei de consultes a corre-cuita que només és un instrument en el camí de transició nacional que planteja Artur Mas".

vídeoVeure vídeo 59 segons - Felip Puig

Puig:'la independència de Catalunya caurà com la fruita'

 

Felip Puig, conseller d'Interior i un dels principals dirigents de CiU ha declarat que el pacte fiscal és una necessitat ineludible per Catalunya i que espera que Madrid ens escolti perquè si no Catalunya haurà de prendre decisions'. De la  independència diu que 'ja no és possible que continuem compartint si l'actitud de Madrid no canvia en un gir copernicà". Del model de seguretat  assegura el consens entre els partits catalans i que cal una llei de seguretat civil. Defensa perseguir l'ocultació de la identitat a les manifestacions, nega que vulgui privatitzar la policia i admet que calen 3.000 mossos més però que amb la crisi és impossible

vídeoVeure vídeo 59 segons - Agustí Cordón

Cordón: 'Barcelona tindrà un saló mundial audiovisual'


59 segons ha entrevistat també el director general de la Fira de Barcelona, Agustí Cordón, que ha destacat la bona salut de la institució i la seva contribució a la recuperació de l'economia catalana. Per Cordón, la Fira, que té un impacte econòmic de 2.500 milions d'euros l'any, "encara pot millorar si la connectivitat de El Prat és més bona".

I a la segona part...

­ ­ ­ ­

Un altre premi pel 59 Segons!

59 Segons, Micròfon de Plata de l'APEI 2011

59 Segons, Micròfon de Plata de l'APEI 2011

 

El programa 59 Segons de TVE a Catalunya presentat per Cristina Puig ha estat guardonat amb el Micròfon de Plata de Televisió APEI. Un premi prestigiós que ja va rebre Francesc Cruanyes -director de l'espai- a títol personal el 2006. 59 Segons compta amb analistes de referència i convidats de primera línia. Felicitats a tot l'equip!

Cercador de "59 segons"

Cercar vídeos

­ ­ ­ ­

404 Not Found

Not Found

The requested URL /aplicaciones/twitter/index.php was not found on this server.

­ ­ ­ ­
­ ­ ­ ­

Busquem la teva opinió!

Per a participar en el programa, enviar-nos una pregunta, un suggeriment o un comentari, podeu trucar-nos al telèfon 93 5823476 o bé enviar-nos un correu electrònic a 59segons@rtve.es

Espacio reservado para promoción
cid:825