Enlaces accesibilidad
Estat de les platges

L'aigua del mar entre 3 i 5 ºC més calenta

  • La temperatura de l'aigua del mar a la mediterrània occidental està més calenta de l'habitual a causa de l'onada de calor de fa una setmana
  • Cap de setmana amb sol, alguns núvols baixos al sud on hi haurà una mica d'onatge pel vent de llevant que hi bufarà

Per

Platja de Castelló d'Empúries (Rita Martínez)
Platja de Castelló d'Empúries (Rita Martínez)

L'onada de calor d'aquest mes de juny ha escalfat les capes més superficials de l'aigua del mar. L'onatge d'aquesta setmana les ha remogut, fent recular una mica la temperatura marina.

Anomalia de temperatura de l'aigua del mar

Tot i això, si aquests dies aneu a la platja us trobareu l'aigua entre els 21 i els 25 ºCm per tant entre 3 i 5 graus més càlida a l'habitual per l'època.

Temperatura de l'aigua del mar

Costa Daurada i Delta de l'Ebre

La nit i dia de Sant Joan seran tranquils, amb domini del cel serè. Tot i això, entre divendres a la tarda i dissabte al matí, el vent del sud aixecarà una mica d’onatge, i entre dissabte i sobretot diumenge tindrem llevant que deixarà una mar remenada. En tractar-se d’un vent més humit, també tindrem més núvols que diumenge podrien deixar algun ruixat. Temperatures de 20 a 28 graus i marcada xafogor.

Estat de les platges a la Costa Daurada i Delta de l'Ebre

Costa Central

Aquí el temps serà tranquil, amb domini del sol tots els dies i alguns núvols baixos. L'índex ultraviolat serà molt alt i el vent anirà girant de garbí a llevant, per tant deixarà més onatge avançat el cap de setmana. Precaució si us banyeu.

Estat de les platges a la Costa Central

Costa Brava

Demà divendres tindrem molts núvols, mentre que el cap de setmana serà radiant, i amb una calor molt suportable. La mar força tranquil·la aquí els pròxims dies, només amb vent del sud moderat dissabte al Cap de Creus. Aquí l'aigua està al voltant dels 23 ºC, uns 3 graus més alta de la normal.

Estat de les platges a la Costa Brava