Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Víctor Font defensa "un canvi tranquil, però total"

  • El candidat a la presidència del Barça parla de model i no de noms
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats - Entrevista Víctor Font

El candidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Víctor Font ha visitat el plató del Desmarcats aquest dijous, tres dies abans de les eleccions del club blaugrana.

Sobre la remuntada: "Mereixíem una nit així"

Com els altres dos candidats, Víctor Font va viure la remuntada del Barça contra el Sevilla, a les semifinals de la Copa del Rei, des de la llotja del Camp Nou. El candidat de 'Sí al Futur' es va mostrar satisfet i va destacar que "els culers mereixíem i necessitàvem una nit així". Després d'analitzar el partit, Font va plantejar les idees de la seva candidatura i la va defensar com "un canvi tranquil, però total".

"Són les eleccions més importants de la història contemporània del club"

Al ser preguntat pel confinament comarcal, de cara a les votacions d'aquest diumenge, Víctor Font es mostra molt tranqui: "Ens consta que el club en contacte amb el Govern" i confia que les eleccions es puguin celebrar sense inconvenients. Font va insistir en la idea d'omplir les urnes amb el màxim de vots possible: "És importantíssim que tots els socis i sòcies votin".

Víctor Font vol contrastar models

Durant tota la campanya electoral, i també a l'entrevista al Desmarcats, Font ha remarcat la importància de contrastar el model de club dels tres candidats. El de Granollers va defensar el seu pel fet de donar més poder a les persones responsables de cada secció esportiva: "Que els que saben de futbol, siguin els que decideixin". Per a l'àrea futbolística, Font fa temps que té el nom: "Xavi Hernández serà el responsable del projecte de futbol".