Tinc una idea - Amb els videojocs no s'hi juga
Tinc una idea  Amb els videojocs no s'hi juga

Aquesta setmana 'Tinc una idea' analitza el món dels videojocs en el reportatge "Amb els viodejocs no s'hi juga", tot coincidint amb la fira de...

Disponible hasta 21-02-2222

04/10/2017 00:21:13
Recomendado para mayores de 12 años
Amb els videojocs no s'hi juga Amb els videojocs no s'hi juga
Amb els videojocs no s'hi juga 00:21:13 04/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Aquesta setmana 'Tinc una idea' analitza el món dels videojocs en el reportatge "Amb els viodejocs no s'hi juga", tot coincidint amb la fira de videojocs que es farà al recinte de Montjuïc del 5 al 8 d'octubre A Catalunya la indústria dels videojocs factura més de 200 milions d'euros a l'any i dóna feina a uns cinc mil professionals qualificats. I és que Barcelona ha creat un ecosistema que afavoreix petites i grans indústries dels videojocs.

A Catalunya la indústria dels videojocs factura més 217 milions d'euros a l'any i dóna feina, directament o indirecta, a quasi 5 mil professionals qualificats. Amb esdeveniments com la Barcelona Games World, que engega aquesta setmana d’octubre, el Mobile World Congres o el Gamelab, la capital catalana ha creat un ecosistema que afavoreix aquests negocis. Tanmateix no és un sector fàcil per als emprenedors que volen fer-s'hi un lloc; ni per a les empreses ja consolidades que per competir en un mercat global han de trobar els millors talents d'aquí i de fora.

Veurem dues empreses que han sortit del planter de la UPC i que seran a la Barcelona Games World. Social Point que va néixer a Barcelona, va créixer a una velocitat de vertigen i a principis d’any la va comprar el gegant dels videojocs dels Estats Units Take-Two. I Altered Matter, una empresa que comença i està a punt de treure el seu primer joc al mercat. També hem parlat amb una parella de Girona que han creat un videojoc per promoure la ciutat i amb un directiu de la Lliga de Videojocs Professional que atrau centenars de milers de persones i mou milions d’euros.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán