Tinc una idea - 28/06/2012
Tinc una idea  Tinc una idea - 28/06/2012

El programa "Tinc una idea" acomiada la temporada amb Xavier Verdaguer, una de les persones que coneix més bé Silicon Valley, a San Francisco, seu...

28/06/2012 00:27:55
Recomendado para mayores de 12 años
Tinc una idea - 28/06/2012 Tinc una idea - 28/06/2012
Tinc una idea - 28/06/2012 00:27:55 28/06/2012
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El programa "Tinc una idea" acomiada la temporada amb Xavier Verdaguer, una de les persones que coneix més bé Silicon Valley, a San Francisco, seu de Google, Facebook i Apple. La seva experiència és una barreja d'humilitat, èxit i energia positiva. També explicarem la reconversió d'un antic càmping en un centre turístic i esportiu davant del mar.

El Xavier Verdaguer és una autoritat en el món de l'emprenedoria. Es passa mig any a Silicon Valley a San Francisco i l'altre mig a Barcelona. Ell es defineix com un emprenedor en sèrie perquè després d'un projecte sempre n'arrenca un altre. Té 40 anys i ja ha creat 9 empreses. El seu lema és passar-s'ho sempre bé i no deixar d'arriscar.

El seu últim projecte es diu Imagine, que és un centre de creativitat a San Francisco que pretén generar idees que canviïn el món. Un cop l'any se seleccionen 12 persones d'arreu de l'Estat Espanyol per treballar i estudiar un mes a San Francisco i poder portar la seva experiència aquí.

La crisi obliga a ser creatius i imaginatius. Ara a l'estiu les platges i els càmpings s'omplen però durant la resta de l'any pateixen perquè no hi ha massa demanda. En l'apartat Projectes, l'equip del programa visita un antic càmping ara reconvertit en un centre turístic i esportiu marítim. Aquest nou centre-resort ha creat 6 camps de futbol, per fer-hi estades d'equips d'arreu del món durant tot l'any. Ara ja no accepten tendes ni autocaravanes i en canvi han ampliat i millorat els bungalows, tot per apujar la qualitat dels serveis, aconseguir clients de més gran poder adquisitiu i allargar les estades i les temporades.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán