Tinc una idea - 21/06/2012
Tinc una idea  Tinc una idea - 21/06/2012

Al programa "Tinc una idea" Regina Santamaria ens explica com ha canviat la vida del restaurant Can Fabes des de la mort del seu pare. També...

21/06/2012 00:26:30
Recomendado para mayores de 12 años
Tinc una idea - 21/06/2012 Tinc una idea - 21/06/2012
Tinc una idea - 21/06/2012 00:26:30 21/06/2012
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Al programa "Tinc una idea" Regina Santamaria ens explica com ha canviat la vida del restaurant Can Fabes des de la mort del seu pare. També descobrim una empresa líder d'embalatges que està a punt per produir bosses que fan l'olor del producte que porten a dins. I coneixem una iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya que aplega més de 700 projectes i idees per emprendre.

Amb només 26 anys, la Regina Santamaria s'ha posat al capdavant del grup empresarial el Racó de Can Fabes. Té per davant la difícil tasca de mantenir el prestigi que el seu pare, en Santi Santamaria havia aconseguit.

Després de la mort del cuiner, la família ha decidit tirar endavant el negoci amb la direcció de la Regina a la part empresarial i en Xavier Pellicer com a xef de cuina. En aquesta nova etapa hi haurà canvis. Aviat llançaran una nova imatge i la cuina biodinàmica tindrà ara més presència que mai en els menús de Can Fabes. La Regina té moltes idees per rellançar un dels referents gastronòmics de casa nostra. Tot i així, assegura que aconseguir de nou la tercera estrella Michelin no és una obsessió.

A la secció de projectes coneixem Enplater, una empresa catalana, líder en embalatges flexibles, que treballa en un producte innovador. Es tracta de produir bosses que fan l'olor del producte que porten a dins. Ho han experimentat en diversos productes i n'han fet un pilot en bosses de patates xips. A més de l'olfacte també experimenten amb el tacte i l'oïda, és a dir, investiguen com sona millor l'envàs i quina textura té.

I a Idees i Acció presentem la iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya que aplega més de 700 projectes i idees de particulars i entitats que busquen trobar alternatives a la crisi i a l'atur.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán