Carlos Latre, Ballet de Barcelona i Ramon Aragall / Punts de vista - RTVE Catalunya
Punts de vista  Carlos Latre, Ballet de Barcelona i Ramon Aragall

A 'Punts de vista' tenim l'humorista Carlos Latre, el Ballet de Barcelona i Ramon Aragall. Cinema amb Desirée de Fez i arquitectura amb Núria Moliner.

11/06/2021 00:48:07
Recomendado para todos los públicos
Carlos Latre, Ballet de Barcelona i Ramon Aragall Carlos Latre, Ballet de Barcelona i Ramon Aragall
Carlos Latre, Ballet de Barcelona i Ramon Aragall 00:48:07 11/06/2021
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana Tània Sarrias conversa amb Carlos Latre, l'home de les mil cares, sobre la seva trajectòria i el seu nou espectacle 'One Man Show' al Coliseum. 

A plató el Ballet de Barcelona interpreta en directe un fragment del segon acte del 'Llac dels Cignes', el seu nou espectacle al Teatre Condal. I a més, comptem amb la música de Ramon Aragall, bateria d'Els Amics de les Arts i Cepeda, que canta el senzill 'Yo te entiendo' del seu nou treball en solitari 'Un grito descomunal'.

A la secció de cinema, la Desirée de Fez, mostra l'univers del cineasta David Lynch. I la Núria Moliner dedica la seva secció d'arquitectura al barceloní Enric Miralles, per commemorar el 20è aniversari de la seva mort.

A 'Punts de vista' també coneixem la primera novel·la gràfica de Teresa Valero, 'Contrapaso', i descobrim les escultures de l'artista empordanesa Tania Font.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán